Bli medlem

Som medlem får du...

Läs mer »
Aktuellt schema

Vad kan jag träna idag?

Visa schema »
Boka pass

Boka pass i förväg

Klicka här »
Anmälan

Våra olika arrangemang

Gå till blanketter »

Individuell träning

Individuell träning Personlig träning Våra Personliga Tränare Prislista för personlig träning PT Duo / PT Express Vi rekommenderar PT!
Vi rekommenderar PT!
Liselott
Anna
Lena


Liselott Nordlander

1. Vad fick dig att börja med personlig träning?

Den var inte så självklar i början utan det var under medlemsrådgivningen med Jessica där jag fick berätta om de problem jag hade med kroppen och övervikten jag bar på som hon rekommenderade mig att ta PT med Mikael, och så blev det.

 Efter testerna som Mikael gjorde första PT timmen och de 4-5 första träningspassen insåg jag att jag "klarar" mig inte utan PT om jag ska få ordning på min besvär.
 
2. Hur länge har du kört med personlig tränare?
 
Jag har tränat med Mikael i snart 11 månader.
 
3. Vilken är den största skillnaden mot att träna själv.

För det första så vet han exakt vad jag har för problem och skapar träningsprogram efter det. Han får mig att kämpa hårdare och när jag inte orkar hjälper han till med t ex  de sista lyften som gör att jag orkat fortsätta setet ut och det leder till att mina "problem" blir fortare bättre.. Han ger beröm. Han skapar utmaningar och variation i träningen.

4. Vilka resultat har du uppnått?

Jag har tränat bort värken i nacke och rygg och höft, som jag fick efter att ha blivit påkörd för 15 år sedan. Jag börjar få bättre kroppshållning, mindre domningar i händerna när jag sover och jag har gått ner i vikt. Jag har också blivit piggare, starkare, fått bättre självkänsla och självförtroende.


Anna Ulander

1. Vad fick dig att börja med personlig träning?

Min bror hade haft PT ett längre tag och uppnått fina resultat och mådde otroligt bra så hans framgång och välmående sporrade mig att testa.
Har en bakgrund med ryggskador och hoppades att med rätt hjälp må bättre.

2. Hur länge har du kört med personlig tränare?

Jag började februari 2012

3. Vilken är den största skillnaden mot att träna själv?

Att få del av deras kunskap och engagemang, få beröm och tips längs vägen. En personlig tränare, jobbar både med en och för en.
Bland det viktigaste jag lärt mig är nog att kvalité är bättre än kvantitet.

4. Vilka resultat har du uppnått?

Förutom -16 kg på vågen så har dom gett mig ett liv utan dagliga ryggsmärtor och behovet av värktabletter. Jag är stark både i kropp och själ och har nya mål att nå nu i höst.
Noga utstakat och planerat av min tränare.


Lena Augustsson

1. Vad fick dig att börja med personlig träning?

Kände att jag vill lära mig rätt teknik, eftersom jag både har dålig rygg och axlar ville jag göra rätt övningar som inte skadar mig, och få nån som utmanar och inspirerar mig.

2. Hur länge har du kört med personlig tränare?

Ca 18 månader

3. Vilken är den största skillnaden mot att träna själv?

Den blir av eftersom jag har bokat in en tid. Plus att PT peppar och utmanar mig till saker jag aldrig skulle gör om jag tränade själv.

4. Vilka resultat har du uppnått?

Har ALDRIG varit i bättre form som nu i 52 års ålder. Jag är starkare, rörligare, lättare och framför allt har jag bara träningsvärk ingen vanlig värk. Och nu lägger jag pengarna på PT inte på naprapater. Och det är värt varje krona.

logga in       personal