Bli medlem

Som medlem får du...

Läs mer »
Aktuellt schema

Vad kan jag träna idag?

Visa schema »
Boka pass

Boka pass i förväg

Klicka här »
Anmälan

Våra olika arrangemang

Gå till blanketter »

Individuell träning

Individuell träning Personlig träning Våra Personliga Tränare Prislista för personlig träning PT Duo / PT Express Vi rekommenderar PT!
Personlig träning


Personlig träning på 1Life!

Alla Personliga Tränare på 1Life är utbildade och licensierade i sin yrkesform.


Oavsett mål eller träningserfarenhet kommer din PT kunna hjälpa dig att göra din träning effektiv, motiverande och stimulerande. Din PT fungerar som en professionell träningspartner som hjälper dig nå dina mål samtidigt som du lär dig mycket om träning under resans gång. Personlig träning är ett härligt sätt att få ut maximalt av din träning! Har du väl börjat brukar det resultera i att du återkommer med jämna mellanrum.

En PT kan hjälpa dig med allt ifrån att komma igång med din träning till att lägga upp specifika träningsprogram för ett särskilt ändamål, t ex gå ner i vikt eller springa något konditionslopp. För att göra det enkelt för dig erbjuder vi även särskilda paketlösningar.

Så här fungerar det att träna med en PT
Din PT kan hjälpa dig med alltifrån kostrådgivning till ett individuellt anpassat träningsprogram. Framförallt är din PT med dig under hela träningspasset. Dels för att se till att du gör dina rörelser rätt men också för att peppa dig att verkligen göra så mycket du någonsin orkar.

Behovsanalys ligger till grund för ditt träningsprogram
Inledningsvis gör din PT en behovsanalys. Det är frågor om din träningsbakgrund, eventuella skador och sjukdomar, syfte och målsättning med träningen. Din PT gör även en kapacitetsanalys, dvs ser över din fysiska status. Det sker genom att du får utföra relevanta fystester utifrån bakgrund och målsättning. Baserat på den information som kommer fram skapar sedan den personlige tränaren ett personligt utformat träningsprogram.

Dokumentation och tester
Din PT håller också reda på dina framsteg genom att detaljerat dokumentera varje träningstillfälle t.ex. belastning, repetitioner, sträcka och tid. Dessutom har den personliga tränaren möjlighet att göra olika så kallade fystester under resans gång, exempelvis kan du testa din kondition och kroppssammansättning för att stämma av att träningen ger önskad effekt.

Bättre och snabbare resultat med personlig träning
Få saker är så motiverande som att svart på vitt kunna konstatera att man har blivit starkare och fått bättre kondition eller kanske gått ner i vikt tack vare den träning utfört. Så gott som alla som tränar med personlig tränare känner en snabbare effektförbättring än när de försöker träna på egen hand. Det bokade mötet med den personlige tränaren sporrar en att ta sig till träningen även de dagar då motivationen egentligen inte är på topp.
Träna med din PT ofta eller mer sällan - du bestämmer!

Du bestämmer själv hur många gånger du vill ha en personlig tränare. Har du aldrig provat tidigare så bör du, för att verkligen inse vad en personlig tränare kan uträtta, åtminstone boka två tillfällen. Vissa vill ha kontinuitet och träffar sin personlige tränare regelbundet året runt. Andra kör personlig träning under en begränsad period för att sedan träna vidare på egen hand. Efter ett tag kanske det är dags igen för den vitamininjektion som en personlig tränare kan ge dig.

Kontakta din personliga tränare!Emelie Persson
Andreas Domeij
Stefan Böhlenius


Örnsköldsvik 0660-55270
logga in       personal