Bli medlem

Som medlem får du...

Läs mer »
Aktuellt schema

Vad kan jag träna idag?

Visa schema »
Boka pass

Boka pass i förväg

Klicka här »
Anmälan

Våra olika arrangemang

Gå till blanketter »

Massage

Massage
Massage


Klassisk massage

Njut av den världsberömda svenska klassiska massagen – en djupgående massage som löser upp spänningar i hela kroppen och ger en behaglig och skön avslappning. Regelbunden massage motverkar trötthet, smärta i axlar, rygg och nacke. Dessutom bidrar den till att du känner dig lugnare, mjukare och mer rörlig.

Ta hand om dig och din kropp

Har du glömt bort den viktigaste personen i ditt liv?  Du!  Här på 1Life anpassar vi våra massagebehandlingar helt efter dina behov. I ett inledande samtal kommer du och Emelie överens om vad Du behöver just idag. Det kan vara att du har ett specifikt problem eller att du vill ha avkoppling och komma ned i varv.  Massage har en avslappnande effekt på kroppen, stärker immunförsvaret och motverkar stress.  Hos oss är Du i fokus och vi gör allt för att du ska få en så behaglig upplevelse som möjligt.

 Massagen mjukar upp spända muskler och får din blodgenomströmning att öka vilket också ökar din prestationsförmåga. Du får en djupare och lugnare andning vilket motverkar spänningar vid smärttillstånd. Massage har också och har en lugnande effekt på nervsystemet. Efter behandlingen får du bra råd av din terapeut på enkla knep för att må bättre i din vardag.

Priser massage:
Halv kropp (25min)
1 gång: 370kr
10 gånger: 3500kr

Helkropp (50min)
1 gång: 690 kr
3 gånger :1900 kr
10 gånger: 6200 kr
20 gånger= 11000 kr
( Helkroppsmassage går att kombineras med PT-träning. )

Boka din tid på 0660-55270 eller emelie@1life.se
logga in       personal