Bli medlem

Som medlem får du...

Läs mer »
Aktuellt schema

Vad kan jag träna idag?

Visa schema »
Boka pass

Boka pass i förväg

Klicka här »
Anmälan

Våra olika arrangemang

Gå till blanketter »

Barn & ungdom

Funkykidz 1Life's samsyn inom barnverksamhet Bliss Dance Academy Lekrum 1Life Ungdom
Funkykidz


För barn mellan 4-8 år!

Funkykidz är nordens största, coolaste och roligaste dansskola för barn mellan 4-8 år med indelning 4-5 år & 6-8 år Vi har den häftigaste musiken och med lärare som gör din lektion till ett stort party. Här är alla Stjärnor!

Lektionerna är förkoreograferade, vilket innebär att innehållet garanterat är anpassat till åldersgruppen och ger barnen en häftig upplevelse. I lektionen blandas jazzdans, hip hop och aerobics, men har även inslag av styrka, smidighet och balans.

Alla som arbetar med Funkykidz-eleverna delar vår grundsyn att varje barn skall känna lust, glädje och trygghet. Vi vill stärka barns tilltro till sin egen förmåga och bygga på positiv bekräftelse.

Funkykidz förmedlar sunda mat-, kropps- och livsvanor. Vår ambition är att i alla lägen bidra till att alla våra elever får en meningsfull och aktiv fritid, en bra dansträning och positiv självbild.

Instruktörerna har genomgått gedigen utbildning och de deltar också i kontinuerlig fortbildning. Funkykidz är till för alla barn oavsett förkunskaper,  ALLA är välkomna att delta.

Kursen är på 10 tillfällen + en sprakande Show.


För mer information om kurserna!
Ring 0660-55270 eller e-mail: lotta@1life.se

För tider & anmälan, klicka här!

Är du över 8 år och vill dansa? Klicka här

Broschyr

Funkykidz hemsida


Varmt Välkomna!
logga in       personal