Bli medlem

Som medlem får du...

Läs mer »
Aktuellt schema

Vad kan jag träna idag?

Visa schema »
Boka pass

Boka pass i förväg

Klicka här »
Anmälan

Våra olika arrangemang

Gå till blanketter »

Gruppträning

BODYPUMP® BODYBALANCE® Core-träning Seniorträning 60+ Aqua "Vattenträning" Yoga Spinning by Polar Zumba Fitness SH'BAM® Funktionell Styrka Core Behind TRX-Gruppträning Mammaträning SPRINT™ 3D-träning CXWORX®
BODYBALANCE®


I ett samhälle där vi ständigt är anträffbara, tempot är högt och kraven är stora behövs det en motpol. Där du är i centrum. Där tempot sänks. Där uppmärksamheten och fokuseringen vänds inåt. I BODYBALANCE® är rörelserna långsamma och precisa. Och det kräver koncentration och fokusering.

Under en timmes Bodybalance tränar du styrka, balans och rörlighet med rörelser från bl.a. yoga och pilates. Rörelserna är anpassade för den moderna människans behov och miljö och görs till följsam musik. Instruktören i Bodybalance är specialutbildad och licensierad och guidar dig i de olika teknikerna. Tillsammans med läkare och sjukgymnaster har yoga- och pilatesexperter utvecklat ett program som både är effektivt och säkert. Musik, blandning av tekniker och anpassningen av rörelser gör Bodybalance unikt.

Vem tränar BODYBALANCE®?
Alla människor behöver tid för sig själva och stunder med lugnare tempo i sitt liv. Är du intresserad av den här typen av träning eller behöver hjälp att t.ex. stärka dina mag- och ryggmuskler eller förbättra din rörlighet och balans, är Bodybalance en bra träningsform för dig. Du behöver ingen tidigare erfarenhet av liknande träning, utan du följer med efter egen förmåga. Passet är dessutom förkoreograferat, dvs att det är samma upplägg oavsett instruktör, vilket gör att det är lätt för dig att lära dig rörelserna. När du tränar regelbundet förbättrar du din koncentrationsförmåga, mentala närvaro och din koordination och balans.

Les Mills program finns på över 10 000 anläggningar i 55 länder. I Sverige hittar du programmen på mer än 300 godkända träningsanläggningar utspridda över hela landet.

Välkommen att prova Bodybalance hos 1Life!


Se introduktionsfilm!
logga in       personal