Personliga tränare

REBECCA STENBERG
Jag har i 10 år spelat ishockey på elitnivå i SDHL och spelat VM, OS och tagit fyra SM-guld. I hela mitt vuxna liv har jag varit elitidrottskvinna och varje dag strävat mot högt uppsatta mål. Jag har nu lagt idrottskarriären bakom mig och brinner för att hjälpa andra att nå sinamål. Som utbildad Hälsovägledare kan jag hjälpa dig med träning, kost och massage. Jag tycker att träning ska innehålla både glädje och utmaningar och jag hjälper dig gärna att både sätta upp mål och sedan jobba mot dem. Behöver du en skön stund på massagebänken eller någon knut som behöver masseras ut så kan jag hjälpa dig med det också.

Utbildning:
3 år - Hälsovägledare kandidat Hälsopromotion
10 år aktiv elitidrottskarriär
Lic. Massör

Specialitet:
Traditionell styrketräning
Funktionell styrka
Träning mot specifika mål
Motiverande samtal
Massage>
Tel.0660-16262
rebecca@1life.se
STEFAN BÖHLENIUS
Idrott och träning har alltid varit ett stort intresse för mig. Jag har valt att specialisera mig inom styrketräning då det är min stora passion. Med en gedigen utbildning inom träning och hälsa hjälper jag dig att ta dig dit du vill inom allt från fettförbränning, ökad muskelmassa och styrka till att förbättra dina idrottsprestationer samt förebygga och rehabilitera skador. Du sätter upp mål, Vi når dem tillsammans!

Utbildning:
Lic. Personlig tränare
Lic. Funktionell tränare
Lic. Styrketräningsinstruktör

Specialitet:
Idrottsspecifik styrketräning
Styrketräning
Funktionell träning
Rehabilitering
Kostrådgivning>
Tel.0660-16262
stefan@1life.se
ANDREAS DOMEIJ
Jag älskar att utveckla människor och få dem att klara av det de trodde var omöjligt. Frågan är inte om jag klarar av det utan när kommer jag att kunna klara av det! Jag vill sudda ut gränser och få varje individ att kunna plocka ut max ur de förutsättningar de har. Utveckling och prestation handlar så mycket mer om än bara träning. Att kunna analysera individens behov och optimera de olika pusselbitarna skapar ett fantastiskt pussel som bara du kan lägga.

Utbildning:
4,5 år på idrottsmedicin i Umeå.
10 år av egen elitaktiv karriär inom Längdskidor.
Varit med olika landslag och lag under flera år.

Specialitet:
Konditionsträning
Träningsplanering
Maximera prestationen vi rätt tillfälle
Träna hela kroppen!
Tel.0660-16262
andreas@1life.se