Barn & Ungdom

1LIFE UNGDOM

TRÄNINGSKORTET 1LIFE UNGDOM

Träningskortet 1Life Ungdom, innebär att ungdomar från årskurs 7 kan ta del av ett anpassat utbud på träningsanläggningen. Du som förälder/målsman tecknar medlemskapet för ditt barn som då får möjlighet att träna och bada!

Detta ingår i 1Life Ungdom:
- 1 st teorikurs med personlig tränare
- Konditionsträning
- Träning i gymmet
- Gruppträning (ej Les Mills Body Pump)
- Sim/äventyrsbad

För mer information kontakta våra medlemsrådgivare 0660-55270

FUNKYKIDZ

FÖR BARN MELLAN 4-8 ÅR!

Funkykidz är nordens största, coolaste och roligaste dansskola för barn mellan 4-8 år med indelning 4-5 år & 6-8 år Vi har den häftigaste musiken och med lärare som gör din lektion till ett stort party. Här är alla Stjärnor!

Lektionerna är förkoreograferade, vilket innebär att innehållet garanterat är anpassat till åldersgruppen och ger barnen en häftig upplevelse. I lektionen blandas jazzdans, hip hop och aerobics, men har även inslag av styrka, smidighet och balans.

Alla som arbetar med Funkykidz-eleverna delar vår grundsyn att varje barn skall känna lust, glädje och trygghet. Vi vill stärka barns tilltro till sin egen förmåga och bygga på positiv bekräftelse.

Funkykidz förmedlar sunda mat-, kropps- och livsvanor. Vår ambition är att i alla lägen bidra till att alla våra elever får en meningsfull och aktiv fritid, en bra dansträning och positiv självbild.

Instruktörerna har genomgått gedigen utbildning och de deltar också i kontinuerlig fortbildning. Funkykidz är till för alla barn oavsett förkunskaper, ALLA är välkomna att delta.

Angående corona hösten 2021:

Vi har anpassat dansen så att barnen inte tar varandra i händerna och vi håller avstånd. Vi kommer att ha handsprit tillgänglig. OM vår ledare har symptom så stannar hon självklart hemma och det gäller alla dansare också. .

All info sker via sms till er, så tänk på att bara ett av föräldrars nummer kan vara som kontakt.

För mer information om kursen
Ring oss på 0660 - 552 70 eller e-post lotta@1life.se


Anmäl dig här

SAMSYN INOM BARNVERKSAMHET

1LIFE VÄLKOMNAR ALLA TILL LEK OCH RÖRELSE UTAN TÄVLING & PRESTATIONSKRAV.

I våra grupper jobbar vi med glädje, gemenskap och kroppsuppfattning. Genom att göra vår barnverksamhet rolig, spännande, aktuell och tilltalande för barnen, hoppas vi kunna skapa ett permanent rörelsebehov att ta med ända in i vuxenvärlden. Även barnens självförtroende stärks.

Varje barn skall ges samma förutsättningar att delta, prova nya saker, göra misstag och lyckas utan att känna rädsla eller press.

BARN GÖR ALDRIG FEL ÖVNING - BARA EN ANNAN!
Vi uppmuntrar deltagande, inte resultat!

Välkommen!

BLISS DANCE ACADEMY

FÖR BARN MELLAN 9-12 ÅR!

Bliss är en dansskola för dig som vill lära dig riktigt snygga koreografier till den senaste musiken av de grymmaste instruktörerna. Dessutom kan du träna hemma mellan lektionerna. På Blissdance.se finns alltid koreografi från din lektion på nätet.

Lektionen bygger på en uppvärmningsdel och en koreografidel. Basen ligger på streetdance, men du får också ta del av de senaste danstrenderna.

Bliss är Sveriges största dansskola för dig mellan 9-14 år och vi finns alltid på fräscha och moderna gym och träningsanläggningar. I Bliss Dance Academy finns Sveriges coolaste dansinstruktörer som får dig att utvecklas, ha kul och bli hur duktig som helst.

DÄRFÖR SKALL DU DANSA MED BLISS:
- Snyggaste koreografierna
- Senaste och bästa musiken
- Coolaste instruktörerna
- Träna både på lektion och hemma via nätet

Vi finns på ca 100 ställen i Sverige, på fräschaste gymmen, av det skälet finns vi naturligtvis med hos Club 1Life i Örnsköldsvik.

Angående corona hösten 2021:

Vi har anpassat dansen så att barnen inte tar varandra i händerna och vi håller avstånd. Vi kommer att ha handsprit tillgänglig. OM vår ledare har symptom så stannar hon självklart hemma och det gäller alla dansare också.

All info sker via sms till er, så tänk på att bara ett av föräldrars nummer kan vara som kontakt.


Anmäl dig här