Ny på gymmet

Välkommen till oss på 1Life!

Välkommen till oss på 1Life i Örnsköldsvik.

Bad

I våra medlemskap- Guld och Platina har du även tillgång till badet. Du får från badreceptionen ett armband som fungerar i deras entré. Det armbandet är också personligt. En gång/år behöver du uppdatera uppgifterna till bandet. Det märker du oftast genom att det inte fungerar i grinden. Då kontaktar du oss på 1Life så hjälper vi dig med det. Tappar du ditt armband får du ett nytt av badreceptionen till en kostnad av 100 kr.

En smidig kombination är att byta om på badet även fast du tänkt att träna. Då kan du unna dig en stund i bastun, bubbelpoolen eller rent av ta en simtur efter träningen på gymmet.

Omklädningsrum

I vår entré finns två omklädningsrum. Herr och Dam. Ta med hänglås för att låsa ditt skåp. Har du stor väska rekommenderar vi de fyrkantiga skåpen högst upp. Vi vill att du lämnar dina ytterkläder och väska i omklädningsrummet så vi har en ren och trivsam träningsmiljö på våra pass och i gymmet.

På nedre plan utanför studion finns två större omklädningsrum. För våra medlemmars skull behövs en passerbricka för att komma in där. Den pantar du till dig av oss i receptionen, 100kr som du får tillbaka när du återlämnar brickan.

Så bokar du gruppträning!

Aktuellt gruppträningsschema hittar du på "Boka pass".

Klicka på passet så kommer en passbeskrivning upp. Där väljer du sedan boka. Passen är bokningsbara 2 dagar innan från kl 07:00.

Användarnamn: mailadress eller kortnummer (Baksidan på träningskortet).

Lösenord: 6 första siffrorna i ditt personnummer, ex 760506.

De pass du bokat blir grönmarkerade i din vy. Avbokning sker på samma sätt senast 2 timmar innan start. Är det kortare tid kvar, ring oss 0660-55270 så hanterar vi det.

Senast 5 minuter innan passet startar måste du hämta ut din passbiljett som du får när du drar träningskortet i kortläsaren på receptionsdiken. Biljetten ger dig inträde till träningspasset du bokat. Är biljetten inte uthämtad när det återstår 5 min. Kan den ges till dropin-gäst. På din biljett står vilken lokal du ska till och vilken tid passet startar. Är du osäker, fråga oss så visar vi vägen. Kom gärna i god tid om det är första gången du provar ett pass. Då hinner instruktören hjälpa dig med ev. utrustning.

Är passet fullbokat så registrerad du dig på reservlistan. Den sköts av systemet och du får ett SMS när någon avbokar sig. Vet du att du inte kommer kunna nyttja din plats och står på reservlista, boka gärna av den så någon annan får chansen.

Barn på gymmet

Vi har en barnhörna med film och leksaker. Du som förälder ansvarar för ditt barn. Det brukar funka bra att träna på övre plan så ser barnen dig genom den stora glasrutan. Ditt barn får på övre plan stå intill dig och titta när du tränar men för allas säkerhet vill vi inte att barnen använder maskiner och vikter. På nedre plan får inga barn vara. Även gruppträningspassen håller vi barnfria.

Ny på gymmet

Respasset

Ska du ut och resa? Passa på att underhålla din träning och prova olika gym runt om i landet Respasset från KlubbSverige innebär träning på klubbar inom Sverige till låga priser via SMS-biljetter. Be om ett lösenord i receptionen innan du ska ut och resa. Detta lösenord behöver du när du ska registrera dig på Klubbsveriges hemsida ksmobil.se Lösenordet skickas sedan till din mobiltelefon

Parkering

Utanför stora parkeringshuset samt nedanför badhuset är det fri parkering före kl 9 och efter kl 18 på dagarna.

Bjuda en vän på träning

Har du en kompis eller familjemedlem som du vill träna med men ännu inte har kort hos oss? Kontakta receptionen så hjälper vi dig att peppa din vän.

Några självklarheter

Rena inneskor - Vi tränar i träningskläder, ej bar överkropp. - Plocka undan efter dig både i gymmet och omklädningsrummet - Endast personal anställd av gymmet får utföra personlig träning i våra lokaler - Vi på 1Life tar fullständigt avstånd från alla otillåtna preparat. Genom vårt nätverk utesluts man även från andra anläggningar i Örnsköldsvik om vi påträffar detta. Vill du komma i kontakt med oss. Kom förbi eller ring 0660-55270. Vi har även mail. info@1life.se den svarar vi på varje dag.