Ny på 1life

Kort

PERSONLIGT TRÄNINGSKORT.

Ditt träningskort är personligt. Det innebär att du inte får låna ut det till någon eller ta med dig personer utan medlemskap när du tränar. Har du en vän som vill komma igång så prata med oss i receptionen. Då fixar vi det. Du drar ditt kort i kortläsaren vid receptionsdisken när du kommer. De tider receptionen är obemannad drar du kortet utanför dörren. Då kan du öppna dörren. (ibland gör ventilationen den lite tung så ta ordentligt i handtaget)

BAD

I VÅRA MEDLEMSKAP- GULD OCH PLATINA HAR DU ÄVEN TILLGÅNG TILL BADET

Du får från badreceptionen ett armband som fungerar i deras entré. Det armbandet är också personligt. En gång/år behöver du uppdatera uppgifterna till bandet. Det märker du oftast genom att det inte fungerar i grinden. Då kontaktar du oss på 1Life, vi hjälper dig med det. Tappar du ditt armband får du ett nytt av badreceptionen till en kostnad av 100 kr.


Vill du byta om på badet och sedan gå till gymmet och träna behöver du nyttja omklädningsrummen på nedre plan där du har hänglås.

OMKLÄDNINGSRUM


I vår entré finns två omklädningsrum. Herr och Dam. Ta med hänglås för att låsa ditt skåp. Har du stor väska rekommenderar vi de fyrkantiga skåpen högst upp. Vi vill att du lämnar dina ytterkläder och väska i omklädningsrummet så vi har en ren och trivsam träningsmiljö på våra pass och i gymmet.


På nedre plan utanför studion finns två större omklädningsrum. För våra medlemmars skull behövs en passerbricka för att komma in där. Den pantar du till dig av oss i receptionen, 100kr som du får tillbaka om avslutar ditt medlemskap och återlämnar brickan.

BOKA GRUPPTRÄNING


Aktuellt gruppträningsschema hittar du på www. 1Life.se klicka på boka pass. Användarnamn: mailadress eller kortnummer Lösenord: 6 första siffrorna i ditt personnummer tex 760506 Klicka på passet så kommer en passbeskrivning upp. Där väljer du sedan boka. Passen är bokningsbara 2 dagar innan från kl 07:00. De pass du bokat blir grönmarkerade i din vy. Avbokning sker på samma sätt senast 2h innan start. Är det kortare tid kvar, ring oss 0660-55270.


5 minuter innan passet startar måste du hämta ut din passbiljett. Den är viktig, det ger dig inträde till lokalen. På din biljett står vilken lokal du ska till och vilken tid passet startar. Är du osäker, fråga oss så visar vi dig. Kom gärna i god tid om det är första gången du provar ett pass. Då hinner instruktören hjälpa dig med utrustning.


Är passet fullbokat så registrerad du dig på reservlistan. Den sköts av systemet och du får ett SMS om du får plats på passet. Vet du att du inte kommer kunna nyttja din plats och står på reservlista, boka gärna av den så någon annan får chansen.

Respasset


Ska du ut och resa? Passa på att underhålla din träning och prova olika gym runt om i landet Respasset från KlubbSverige innebär träning på klubbar inom Sverige till låga priser via SMS-biljetter.

Be om ett lösenord i receptionen innan du ska ut och resa. Detta lösenord behöver du när du ska registrera dig på Klubbsveriges hemsida