Prisinformation

VARMT VÄLKOMMEN!

SOM MEDLEM HOS 1LIFE FÅR DU TILLGÅNG TILL ETT STORT UTBUD AV INSPIRERANDE TRÄNINGSAKTIVITETER MED MYCKET TRÄNINGSGLÄDJE.

Stora ytor för styrke, kondition och funktionell träning samt ett stort utbud av gruppträningsklasser för alla smaker med duktiga och erfarna instruktörer.

Vi har Personliga Tränare av högsta klass som hjälper dig nå dina träningsmål oavsett vad det kan gälla. Självklart får du som ny medlem möjlighet att träffa en PT för att få en introduktion av träningsövningar som passar dig och dina mål.

Paradiset
Vi har ett unikt samarbete med Paradiset, ett av nordens främsta upplevelsebad. Det ger dig som medlem fantastiska möjligheter att kombinera din träning med vattenträning, vattenlek och avkoppling på SPA.

Träning på resan
Som medlem på 1Life har du även möjlighet att träna när du ska resa. Vi ingår i ett nätverk att träningsanläggningar genom Klubb Sverige, vilket innebär att du har möjlighet att nyttja ca 200 anläggningar runt om i Sverige. Tjänsten är en mobil-funktion. Kom till vår reception så hjälper vi dig att aktivera denna tjänst.

Hur gör jag för att komma igång?
Kontakta oss på 0660-55270 och boka möte med din medlemsrådgivare som presenterar vårt utbud och tar hand om dig vid tecknande av medlemskap. Ni upprättar tillsammans en hälsoplan och sätter upp personliga hälsomål för dig. Detta för att underlätta för dig att komma igång och nå dina mål med träningen.

VÅRA PRISER


Ett träningsbesök
För dig som är på besök och vill träna en gång eller bara nyfiken på vårat gym! Både gym & gruppaktivitet ingår.
(Blir du vid senare tillfälle medlem, drar vi av kostnaden) 140kr inkl. moms

Ett veckokort
För dig som är på besök och vill träna en vecka eller bara nyfiken på vårat gym! Både gym & gruppaktivitet ingår.
(Blir du vid senare tillfälle medlem, drar vi av kostnaden) 300kr inkl. moms

Månadskort
För dig som vill träna på gym för en kortare period! Både genom att träna på egen hand eller delta i någon form av gruppaktivitet. 590kr/mån inkl. moms

Medlemskort*
För dig som vill lägga fokus på träningen! Både genom att träna på egen hand eller delta i någon form av gruppaktivitet. 440kr/mån inkl. moms

Guldkort*
Förutom all träning har du även tillgång till motionssim, upplevelsebad och våra vattenpass. 460kr/mån inkl. moms

Platinakort*
I detta exklusiva träningskort ingår även möjlighet att när du vill kunna njuta av SPA/Relax-avdelningen på Paradiset. 690kr/mån inkl.moms

* Dessa alternativ är på årsbasis första 12 månaderna. Sedan löpandes månadsvis.

Vi har rabatterade medlemskap för studenter, pensionärer och ungdomar. Dessutom erbjuder vi även företagslösningar.
Kontakta oss på 0660-55270 så presenterar vi dessa specifika erbjudanden.

Köp ditt kort här!

parallax background

Jag är intresserad att komma igång!