Small Group

 

DELAD TRÄNINGSGLÄDJE

TRÄNA I GRUPP MED EN PERSONLIG TRÄNARE

Delad träningsglädje är dubbel träningsglädje! Eller i det här fallet upp till tio gånger större glädje. 1Life:s PT Small Group är PT-ledda träningsklasser för 8–10 personer och är perfekt för dig som vill testa något nytt eller komma vidare med din träning.

Klasserna utformas på olika sätt och fokus kan ligga på allt från allt till viktminskning till att förbättra sin teknik och styrka eller bara komma i bättre form. – Upplägget är som en kurs. Du köper en plats och tränar man tillsammans med andra och en personlig tränare.

Fördelen med att träna i grupp är att man kan peppa varandra, dela med sig och utvecklas tillsammans. – Det är en väldigt bra start om man vill komma igång med träningen, men även om man vill komma vidare. Det är ett brett åldersspann som deltar i våra PT Small Group-klasser, vi har deltagare från 18 år ända upp till seniorer vilket är väldigt kul.

PT Duo är ett annat upplägg för sig som hellre tränar med en kompis. Träningen blir mer individuell och fokuserar på ert gemensamma mål. – Det är viktigt att man har samma mål med träningen. Om den ena vill gå upp i vikt i andra gå ner så kan det lätt bli problematiskt. Det är däremot perfekt om man är två personer som bestämt sig för att köra Vasaloppet tillsammans eller bara tycker om att träna tillsammans.

För mer information
För mer info eller anmälan, ring 0660-55 270 eller mona@1life.se