Gruppträning

BODYPUMP®

BODYPUMP® ger dig maximal träningseffekt på minimal tid! Världens populäraste träningspass

BODYBALANCE®

BODYBALANCE ™ är idealisk för allt och alla, den yogabaserade klassen som förbättrar ditt sinne, din kropp och ditt liv.

CORE-TRÄNING

Core är ett 30 minuters pass där du stärker bålpartiet. Vi använder bland annat pilatesbollar som är både roliga och effektiva träningsredskap.

SENIORTRÄNING 60+

Gruppträningsklass för dig som ingår i vårt 60+ medlemskap. Här tränar du rörelseförmåga, styrka, kondition och balans.

AQUA "VATTENTRÄNING"

Aqua är en effektiv motionsform i vatten. Du tränar styrka och kondition i en rolig mix till medryckande musik.

YOGA

För dig som vill hitta en lugn oas och samtidigt öka din styrka, rörlighet, smidighet, balans, kroppskännedom, andning och närvaro.

Kom igång på Cykel

Våga prova spinning med glad & peppande musik där vi har fokus på rolig träning och inte maxprestation. Passar för nybörjaren och för den som vill komma igång igen. Passets längd: 30 minuter Vi ses!.

SH'BAM®

SH’BAM™ bygger på enkla heta moves till listettor och remixade gamla favoriter – helt enkelt det perfekta sättet att komma i form och samtidigt låta din inre stjärna lysa.

Starka Ben (å rumpa)

Ett pass där vi med hjälp av cykel och bootyband stärker ben och rumpa! Roligt att träna och kämpa tillsammans! (Spinningskor rekommenderas ej till detta pass) Passets längd: 45 minuter Varmt välkommen!

Power Spinning

Välkommen till ett explosivt och högintensivt powerspinningpass! Passets längd: 45 minuter Varmt Välkommen!

ZUMBA FITNESS

Zumba Fitness® är en Latin-inspirerad dansklass innehållande koreografi som är lätt att följa så alla kan vara med!

FUNKTIONELL STYRKA

Funktionell Styrka är ett tufft och en mycket populär träningsform, såväl bland motionärer som bland elitidrottare. Mycket puls och svett!

CORE BEHIND

Core Behind är en Styrkeklass för lår, rumpa, mage & rygg. Vi använder vår kroppsvikt som motstånd och ev viktplatta. Även rörlighet. En del pulshöjande övningar i början gör att vi blir rejält varma! Passet är 45minuter långt. Musiken är vald för att ge oss den bästa fredagsfeelingen!!

SOMA MOVE™

Klassen passar dig som vill ha en atletisk och utmanande fysträning. Du arbetar med kroppen som motstånd och med underlaget som ditt redskap. Barfota på yogamattan. Hela passet är ett oavbrutet flöde av olika rörelsemönster där du både tränar styrka, kondition, rörlighet, stabilitet och balans. Den stele blir rörlig och den rörlige blir stark! Eld och fokus till fantastisk musik! Välkommen!

TRX-GRUPPTRÄNING

TRX är ett funktionellt träningsredskap som effektivt tränar hela kroppen. TRX är ett flyttbart litet redskap som är lätt att använda.

3D TRÄNING™

Att träna för funktion och prestation är också att träna i alla rörelseplan. Traditionell styrketräning jobbar man oftast i ett rörelseplan, framåt-bakåt eller uppåt-nedåt. En människokropp rör sig tredimensionellt och behöver även ha rörlighet och stabilitet i sidled och rotation. Med lätta vikter och många repetitioner kommer ni att träna hela kroppen i utmanande vinklar med fokus på rörlighet. Intensivt och i högre tempo.

UTETRÄNING

Ett pass vi kör året om på Skyttis. Skid eller löpträning beroende på säsong.