Gruppträning

BODYPUMP®

BODYPUMP® ger dig maximal träningseffekt på minimal tid! Världens populäraste träningspass

BODYBALANCE®

BODYBALANCE ™ är idealisk för allt och alla, den yogabaserade klassen som förbättrar ditt sinne, din kropp och ditt liv.

CORE-TRÄNING

Core är ett 30 minuters pass där du stärker bålpartiet. Vi använder bland annat pilatesbollar som är både roliga och effektiva träningsredskap.

SENIORTRÄNING 60+

Gruppträningsklass för dig som ingår i vårt 60+ medlemskap. Här tränar du rörelseförmåga, styrka, kondition och balans.

AQUA "VATTENTRÄNING"

Aqua är en effektiv motionsform i vatten. Du tränar styrka och kondition i en rolig mix till medryckande musik.

YOGA

För dig som vill hitta en lugn oas och samtidigt öka din styrka, rörlighet, smidighet, balans, kroppskännedom, andning och närvaro.

Kom igång på Cykel

Våga prova spinning med glad & peppande musik där vi har fokus på rolig träning och inte maxprestation. Passar för nybörjaren och för den som vill komma igång igen. Passets längd: 30 minuter Vi ses!.

Starka Ben (å rumpa)

Ett pass där vi med hjälp av cykel och bootyband stärker ben och rumpa! Roligt att träna och kämpa tillsammans! (Spinningskor rekommenderas ej till detta pass) Passets längd: 45 minuter Varmt välkommen!

Power Spinning

Välkommen till ett explosivt och högintensivt powerspinningpass! Passets längd: 45 minuter Varmt Välkommen!

ZUMBA FITNESS

Zumba Fitness® är en Latin-inspirerad dansklass innehållande koreografi som är lätt att följa så alla kan vara med!

SH'BAM®

SH’BAM™ bygger på enkla heta moves till listettor och remixade gamla favoriter – helt enkelt det perfekta sättet att komma i form och samtidigt låta din inre stjärna lysa.

FUNKTIONELL STYRKA

Funktionell Styrka är ett tufft och en mycket populär träningsform, såväl bland motionärer som bland elitidrottare. Mycket puls och svett!

CORE BEHIND

Core Behind är en Styrkeklass för lår, rumpa, mage & rygg. Vi använder vår kroppsvikt som motstånd och ev viktplatta. Även rörlighet. En del pulshöjande övningar i början gör att vi blir rejält varma! Passet är 45minuter långt. Musiken är vald för att ge oss den bästa fredagsfeelingen!!

TRX-GRUPPTRÄNING

TRX är ett funktionellt träningsredskap som effektivt tränar hela kroppen. TRX är ett flyttbart litet redskap som är lätt att använda.

UTETRÄNING

Ett pass vi kör året om på Skyttis. Skid eller löpträning beroende på säsong.

SPRINT™

LES MILLS SPRINT™ är inget vanligt cykelpass. Det är en tuff 30 minuters HIIT-träning som passar alla oavsett träningsbakgrund.