Massage

 

TA HAND OM DIG &

DIN KROPP

KLASSISK SVENSK MASSAGE

NJUT AV DEN VÄRLDSBERÖMDA SVENSKA MASSAGEN.

Den massage 1Life erbjuder är klassisk svensk massage - en djupgående massage som löser upp spänningar och där du som kund får en behaglig stund att slappna av. Det finns möjlighet att gå lite djupare i massagen och fokusera på triggerpunkter, ifall det är ditt önskemål. Det viktigaste är att du får ut det du är i behov av, men grunden i våra behandlingar är klassisk svensk massage.

Ta hand om dig och din kropp
Har du glömt bort den viktigaste personen i ditt liv? Du! Här på 1Life anpassar vi våra massagebehandlingar helt efter dina behov. I ett inledande samtal kommer du och vår massör överens om vad Du behöver just idag. Det kan vara att du har ett specifikt problem eller att du vill ha avkoppling och komma ned i varv. Massage har en avslappnande effekt på kroppen, stärker immunförsvaret och motverkar stress. Hos oss är Du i fokus och vi gör allt för att du ska få en så behaglig upplevelse som möjligt.

Massagen mjukar upp spända muskler och får din blodgenomströmning att öka vilket också ökar din prestationsförmåga. Du får en djupare och lugnare andning vilket motverkar spänningar vid smärttillstånd. Massage har också och har en lugnande effekt på nervsystemet. Efter behandlingen får du bra råd av din terapeut på enkla knep för att må bättre i din vardag.

För mer information
Ring oss på 0660 - 552 70 eller e-post info@1life.se

 

PRISER


Halv kropp (30min)
1 gång: 390kr
10 gånger: 3800kr

45 minuter Halvkropp med djupgående behandling av specifikt område:590kr
10 gånger: 5500kr

Helkropp (60min)
1 gång: 720kr
3 gånger: 2000kr
10 gånger: 6500kr
20 gånger: 11500kr
( Helkroppsmassage går att kombineras med PT-träning. )


*Priserna inkl.moms