Personliga tränare


AMANDA HAGA
Som hälsovägledare och personlig tränare brinner jag självklart för fysisk aktivitet. Människan mår dock som bäst när kropp och själ är i balans, därför tar jag också hänsyn till helheten. En stor del av min utbildning och mitt yrkesliv har handlat om hur kroppen och sinnet kan uppnå ett välmående där ingen del av oss lämnas utanför. En stark och frisk kropp är precis lika viktig som en stark och frisk mental hälsa. En god kosthållning är precis lika viktig som tillräckligt med återhämtning och tid för skratt. Jag besitter en bred kunskap om hela människan och därför kan vi tillsammans skräddarsy ett upplägg som är helt anpassat utifrån dig och din situation.

Utbildning:
Kandidatexamen inom hälsopromotion
Massageterapeut.
Personlig tränare.

Specialitet:
Stressfysiologi
Hälsopsykologi och motiverande samtal
Massage
Funktionellträning
Styrketräning
Kostrådgivning

Tel.0660-55270
amanda@1life.se
STEFAN BÖHLENIUS
Idrott och träning har alltid varit ett stort intresse för mig. Jag har valt att specialisera mig inom styrketräning då det är min stora passion. Med en gedigen utbildning inom träning och hälsa hjälper jag dig att ta dig dit du vill inom allt från fettförbränning, ökad muskelmassa och styrka till att förbättra dina idrottsprestationer samt förebygga och rehabilitera skador. Du sätter upp mål, Vi når dem tillsammans!

Utbildning:
Lic. Personlig tränare
Lic. Funktionell tränare
Lic. Styrketräningsinstruktör

Specialitet:
Idrottsspecifik styrketräning
Styrketräning
Funktionell träning
Rehabilitering
Kostrådgivning>

Tel.0660-55270
stefan@1life.se
ANDREAS DOMEIJ
Jag älskar att utveckla människor och få dem att klara av det de trodde var omöjligt. Frågan är inte om jag klarar av det utan när kommer jag att kunna klara av det! Jag vill sudda ut gränser och få varje individ att kunna plocka ut max ur de förutsättningar de har. Utveckling och prestation handlar så mycket mer om än bara träning. Att kunna analysera individens behov och optimera de olika pusselbitarna skapar ett fantastiskt pussel som bara du kan lägga.

Utbildning:
4,5 år på idrottsmedicin i Umeå.
10 år av egen elitaktiv karriär inom Längdskidor.
Varit med olika landslag och lag under flera år.

Specialitet:
Konditionsträning
Träningsplanering
Maximera prestationen vi rätt tillfälle
Träna hela kroppen!

Tel.0660-55270
andreas@1life.se